Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ ένα κατσαρολακι βράζουμε το ρύζι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν γίνει το σουρώνουμε και το τοποθετούμε στην άκρη.Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο. Όταν γίνουν, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας και...