Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ότι πρέπει για τον χειμώνα! Σε χαμηλή φωτιά και σε μεσαίο μάτι της κουζίνας τοποθετούμε ένα μικρό κατσαρολάκι και ρίχνουμε το καλβαντός, τη βανίλια, την κανέλλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει η ζάχαρη.Σιγοβράζουμε για 8 λεπτά ώσπου να γίνει ένα αραιό σιρόπι....