Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζουμερό μπιφτέκι καλυμμένο με λιωμένο τυρί και καραμελωμένο μπέικον, κλεισμένο σε αφράτο μπριός.
YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ATOM O
200 γρ. βοδινό κιμά (κόντρα φιλέτο) περασμένο 1 φορά από τη μηχανή του κιμά
1 αβγό
20 γρ. γαλέτα (φρυγανιά τριμμένη)
1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο
αρωματικά...