Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια που δεν κόβουν. Όταν το μαχαίρι γλιστρήσει, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στα δάχτυλά σας από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μια κοφτερή λεπίδα.
Καθαρίζετε τα αμπελοφάσουλα και τα κόβετε στη μέση. Τα ρίχνετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις πάρουν βράση μαγειρεύετε για 5-10 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους.Τα σουρώνετε, τα κρυώνετε με νερό και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Κατόπιν βράζετε τα...