Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες του κρέατος καλά. Αμέσως μετά ρίχνετε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και το τριμμένο κρεμμύδι. Ανακατεύετε καλά και σβήνετε με το λευκό κρασί. Αφήνετε τα υλικά να βράσουν σε σιγανή φωτιά τουλάχιστον για...