Μανιτάρια portobello γεμιστά με απάκι τυρί και κουκουνάρι

Μανιτάρια portobello γεμιστά με απάκι τυρί και κουκουνάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Καθαρίζετε τα μανιτάρια και αφαιρείτε προσεκτικά τα κοτσάνια, ώστε να μείνει ένα βαθούλωμα στη βάση. Ψιλοκόβετε τα κοτσάνια και τα αφήνετε στην άκρη. Πασπαλίζετε τα μανιτάρια με αλάτι και πιπέρι και τα αλείφετε παντού με λάδι.Ανοίγετε το γκριλ του φούρνου και, όταν πυρωθεί,...