Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τα μανιτάρια και αφαιρείτε προσεκτικά τα κοτσάνια, ώστε να μείνει ένα βαθούλωμα στη βάση. Ψιλοκόβετε τα κοτσάνια και τα αφήνετε στην άκρη. Πασπαλίζετε τα μανιτάρια με αλάτι και πιπέρι και τα αλείφετε παντού με λάδι.Ανοίγετε το γκριλ του φούρνου και, όταν πυρωθεί,...