Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Βήμα 1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Βήμα 2 Ανοίγουμε το φύλλο κανταΐφι και με τα χέρια μας ανοίγουμε τις ίνες του. Κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι σε μικρά κομμάτια. Βήμα 3 Μεταφέρουμε το ψιλοκομμένο κανταΐφι σε ένα wok και το στεγνώνουμε για 2-3...