Χοιρινά μπριζολάκια ή τηγανιά με μπύρα και γιαούρτι

Χοιρινά μπριζολάκια ή τηγανιά με μπύρα και γιαούρτι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να σουρώσει.Αν βάλουμε τηγανιά, την κόβουμε σε μικρές μπουκιές.Σε αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και λίγο νεράκι και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να ασπρίσει το κρέας από όλες...