Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε κάθετα και αφαιρούμε λίγο από την ψίχα τους, την ψιλοκόβουμε και την σοτάρουμε με βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον βασιλικό, αλάτι- πιπέρι και αφήνουμε να ψηθεί για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά....