ΜΕΛΩΜΕΝΗ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μελωμένη χοιρινή σπάλα κατσαρόλας με κάστανα και ξερά φρούτα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Κλεομένης Ζουρνατζής,Περικλής Κοσκινάς,Σπύρος Λιάκος,Βαγγέλης Λιάκος
Μια απλή μα τόσο πληθωρική σπάλα μαγειρεύουν οι σεφ της Cookoovaya για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ