Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πρωτότυπη και πεντανόστιμη παραλλαγή για τα γεμιστά Βράζουμε ελαφρά το χταπόδι με 1 φλιτζάνι νερό σε πολύ σιγανή φωτιά για μισή ώρα το πολύ ίσα ίσα να μαλακώσει. Το νερό του (αν περισσέψει) το φυλάμε.Ετοιμάζουμε τις ντομάτες όπως για τα κλασσικά γεμιστά.Την ψίχα τους την...