Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπαγώνουμε το κανταΐφι,το χωρίζουμε στα δύο σε ξεχωριστά μπολ, το ξεφτίζουμε , λιώνουμε τα 250 γρ βούτυρο και τα προσθέτουμε στα δύο μπολ με το κανταϊφι που ξεφτίσαμε. Ανακατεύουμε καλά να υγρανθούν από το λιωμένο βούτυρο. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο (50 γρ) σε ένα τηγάνι ,...