Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το μπέικον και το τσιγαρίζουμε. Κόβουμε την κεφαλογραβιέρα σε μικρά κυβάκια. Βουτυρώνουμε την φόρμα (κατά προτίμηση από κέικ) και αρχίζουμε να στρώνουμε τα φύλλα. Προσθέτουμε πάριζα, κίτρινο τυρί, κεφαλογραβιέρα και μπέικον. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να...