Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει καλά, βάζουμε το κρέας μας να βγάλει τα υγρά του και να θωρακίσει. Κλείνουμε το καπάκι για 2-3 λεπτά, μετά γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και ξανακλεινουμε.Μόλις αλλάξει χρώμα προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα καρότα κομμένα σε ροδέλα...