Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόσκινιζουμε το αλεύρι. Στη μέση κάνουμε μια γουβιτσα και βάζουμε την μαγιά, την ζάχαρη και 80 ml χλιαρό νερό. Δεν το ανακατεύουμε, απλά το βάζουμε πάνω στο καλοριφέρ 15 λεπτά σκεπασμένο με μεμβράνη για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.Ανοίγουμε τον φούρνο στον αέρα στους 60 βαθμούς....