Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και τον κιμά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο να λιώσει και ρίχνουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι κουταλιά κουταλιά κάθε φορά και ανακατεύοντας.Έπειτα προσθέτουμε το γάλα σιγά-σιγά και ανακατεύοντας μέχρι να δούμε την κρέμα να δένει.Προσθέτουμε το...