ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο με κρεμμυδάκια και λιαστά βερίκοκα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Εύη Βουτσινά
Δοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ