Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε το μπαμπά με ρούμι, προθερμαίνοντας πρώτα το φούρνο στους 180-190 βαθμούς C στον αέρα.Αραδιάζουμε τα παγωμένα κρουασάν σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε με πινέλο το διάλυμα αυγού στην επιφάνειά τους. Ψήνουμε να ροδίσουν γύρω στα 25′.Αφήνουμε...