Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψιλοκόβουμε και καβουρδίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι.Προσθέτουμε τον κιμά και αφού καβουρδιστεί διαλύουμε τη ντομάτα σε λίγο νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το αλάτι και λίγο πιπέρι.Αφήνουμε τον κιμά να βράσει και, όταν μείνει μόνο με τη σάλτσα του, τον κατεβάζουμε...