Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζουμε το νερό, προσθέτουμε το γάλα, το αλατοπίπερο και τον τραχανά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για περίπου 15 λεπτά.Βράζουμε το νερό, προσθέτουμε το γάλα, το αλατοπίπερο και τον τραχανά. Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για περίπου 15 λεπτά.Κατεβάζουμε και...