Κέικ με ινδοκάρυδο και γιαούρτι

Κέικ με ινδοκάρυδο και γιαούρτι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Γαλάτεια Παμπορίδη
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C.Βήμα 2 Φτιάχνετε το σιρόπι αναμιγνύοντας τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι σε μια μικρή κατσαρόλα.Βήμα 3 Όταν κοχλάσουν χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά. Βήμα 4 Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι...