Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μερίδες:8, Προετοιμασία-παρασκευή:45΄ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και το κακάο. Τοποθετούμε στη φωτιά.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ και ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Λίγο προτού πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε το μείγμα του κορν φλάουρ και...