Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και ταμπονάρουμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο αλεύρι να μην έχουν πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.Μετά ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στο σουσάμι και πανάρουμε...