Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες αφήνοντας πάνω τα κεφάλια.Βήμα 2 Ύστερα, τις χαράζετε με ένα μυτερό μαχαιράκι κατά μήκος της πλάτης και αφαιρείτε τη μαύρη φλέβα τους (δεν είναι βλαβερή, αλλά έχει «χωματένια» γεύση).Βήμα 3 Βάζετε το θυμάρι, το βασιλικό, το μαϊντανό, τις λιαστές...