Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο, την άχνη, να αφρατέψουν, για περίπου 10 λεπτά.Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, το αλεύρι με το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια.Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι μέσα στο μείγμα του βουτύρου και χτυπάμε για αλλά 2-3 λεπτά.Το βάζουμε στο ψυγείο για...