Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Οδηγίες Αν τα καλαμάρια είναι φρέσκα ζητάω από τον ιχθυοπώλη να τα καθαρίσει αφαιρώντας το διαφανές κόκαλο, τα εντόσθια, τον σάκο με το μελάνι, το στόμα και τα μάτια. Αν είναι κατεψυγμένα, τότε είναι έτοιμα για μαγείρεμα (καλού-κακού όμως, διαβάζω την ετικέτα να σιγουρευτώ).Στο...