Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1. Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα της σαλάτας, το μαρούλι και τη ρόκα. Τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα κρατάμε στο σουρωτήρι να στεγνώσουν.2.Αμέσως μετά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι. Ρίχνουμε μέσα το φρέσκο τόνο και τον σιγοψήνουμε για 5΄, περιμένοντας να αλλάξει χρώμα...