Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητές πατάτες και σάλτσα τσιμιτσούρι

Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητές πατάτες και σάλτσα τσιμιτσούρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Παρίκος
Ετοιμάζετε τις πατάτες. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Καθαρίζετε και τυλίγετε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζετε τις πατάτες από το φούρνο και αφού κρυώσουν τις κόβετε σε μπουκιές. Στη συνέχεια, τις τηγανίζετε σε καυτό...