Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόψτε το ψωμί σε φέτες, και έπειτα την κάθε φέτα σε 4-5 λωρίδες. Βάλτε τα σε ένα ταψί. Με μια ροή λαδιού ρίξτε λάδι πάνω στα ψωμάκια. Προσέξτε το λάδι να “περάσει” από όλα τα ψωμάκια. Ρίξτε ρίγανη, αλάτι και κόκκινο πιπέρι. Ανακατέψτε με τα χέρια σας για να πάει το λάδι, η...