Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Η διαδικασία είναι απλή. Σε ένα τηγάνι σε υψηλή φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια, τα λαχανικά και τα χόρτα. Δεν θέλουμε να υπάρχουν πολλά υγρά εκτός του γάλακτος και των αυγών οπότε σοτάρουμε καλά τα λαχανικά. Τα λουκάνικα και το μπέικον σοτάρονται αν δεν είναι έτοιμα ήδη και όχι σε...