Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καλύπτουμε τα φορμάκια με βούτυρο. Καθαρίζουμε και περνάμε τις πατάτες από το μαντολίνο να γίνουν λεπτές φέτες.Όταν είναι έτοιμες προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, την μουστάρδα, την ρίγανη, την πάπρικα, την φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, την μισή γραβιέρα και ανακατεύουμε.Τέλος...