Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος τους, κρατώντας μόνο τα κεφάλια και τις ουρές.Αναμιγνύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας και ρίχνετε μέσα τις γαρίδες.Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, σκεπάζετε καλά το μπολ με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 40 λεπτά.Μετά περνάτε...