Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Πλένετε καλά τα λεμόνια. Παίρνετε μια λεκάνη ή ένα γυάλινο ταψί (για να μαζεύετε τα ζουμιά και τα κουκούτσια τους) και τα κόβετε μέσα σε λεπτά φετάκια. Αφαιρείτε τα κουκούτσια, τα μαζεύετε όλα και τα βάζετε στη γάζα. Τη δένετε με σπάγκο για να τα συγκρατεί.Βήμα 2 Βάζετε...