Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το ένα κρεμμύδι κομμένο σε ψιλά κομμάτια με το μούλτι με λίγο λάδι μετά τσιγαρίζουμε τον κιμά ρίχνουμε την πάπρικα και ανακατεύουμε μέχρι ο κιμάς να αλλάξει χρώμα Προσθέτουμε τις ντομάτες την κανέλα τα γαρύφαλλα και λίγο νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο...