Χριστουγεννιάτικο ογκρατέν με κρέμα τυριού

Χριστουγεννιάτικο ογκρατέν με κρέμα τυριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε το χριστουγεννιάτικο ογκρατέν με μπέικον και ρύζι, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μπέικον τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε για 5΄, να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να λαδωθεί καλά. Προσθέτουμε το νερό και τον ζωμό...