Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζω τα νιόκι και τα στραγγίζω σύμφωνα με τις οδηγίες.Πλένω και κόβω το σπανάκι. Το τσιγαρίζω για λίγα λεπτά να μαραθεί.Λιώνω το βούτυρο στην κατσαρόλα, προσθέτω το σκόρδο και το αλεύρι και ανακατεύω για 30 δευτερόλεπτα.Προσθέτω το γάλα και μετά το σπανάκι. Μαγειρεύω για 10...