Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μαγειρέψτε την συκωταριά με πολλούς τρόπους για το Πασχαλινό τραπέζι Γεμίζουμε σχεδόν μια κατσαρόλα με νερό, το αλατίζουμε και βάζουμε μέσα αυτό τη συκωταριά, ώστε να ζηματιστεί για 5 λεπτά περίπου.Όταν τη βγάλουμε, την αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει.Μόλις κρυώσει αφαιρούμε τα...