Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σε μπεν μαρί ρίχνετε τις σπασμένες γκοφρέτες και ανακατεύετε για 1-2 λεπτά, μέχρι να λιώσει η εξωτερική επικάλυψη τους. Με τη μαρίζ σπάτε τα μεγάλα κομμάτια.Σε φόρμα διαμέτρου 26εκ. στρώνετε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και αδειάζετε μέσα το μίγμα της γκοφρέτας....