Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη στριφτή ατομική σπανακόπιτα, αφού ζεματίσουμε για λίγα λεπτά το σπανάκι, το στραγγίζουμε πολύ καλά και το ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι 3 κ.σ. από το ελαιόλαδο, και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε τα κρεμμύδια για λίγα λεπτά να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το σπανάκι...