Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C.Βήμα 2 Λαδώνετε και αλευρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος.Βήμα 3 Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζετε όλα τα στερεά υλικά (το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το ινδοκάρυδο, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ).Βήμα 4 Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Βήμα 5 Σε μια...