Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστό και παραδοσιακό πιάτο για όλη την οικογένεια Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε ένα δοχείο με νερό για να μην μαυρίσουν.Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι στην φωτιά για να κάψει.Όταν κάψει το λάδι, βάζουμε τις πατάτες σε μια πετσέτα βρεμένη και τις...