Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και το τριμμένο φιστίκι. Ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το κορν φλάουρ . Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με την κρυσταλλική...