Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τοποθετήστε το ζωμό ή το νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα και σιγοβράστε. Διατηρήστε το ζεστό.Σε μέτρια φωτιά, ραντίστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το καρότο και το σέλινο για περίπου 5-7 λεπτά. Ανακατεύετε συχνά.Προσθέστε το...