Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι

Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
συνταγής: Πορτοκάλια: 1200 γρ.Ζάχαρη: 1100 γρ.Γλυκόζη: 1/2 κούπα Νερό: 1100 ml Οδηγίες:1. Ξύνετε ελαφρά τα πορτοκάλια στον τρίφτη, να φύγει ελαφρά το εξωτερικό μέρος της φλούδας.2. Βάζετε τα πορτοκάλια σε κατσαρόλα και τα σκεπάζετε με νερό. Τα σιγοβράζετε μέχρι να τρυπιούνται...