Φωλιές από ραντίτσιο με πουρέ φασολιών σχοινόπρασο και αβγοτάραχο

Φωλιές από ραντίτσιο με πουρέ φασολιών σχοινόπρασο και αβγοτάραχο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Μουλιάζετε τα φασόλια αποβραδίς σε κρύο νερό. Την άλλη μέρα τα στραγγίζετε και τα βράζετε με φρέσκο νερό για 50 λεπτά περίπου, μαζί με το ένα κρεμμύδι και το φύλλο δάφνης μέχρι να μαλακώσουν. Λίγο πριν βράσουν εντελώς προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Σουρώνετε τα φασόλια και πετάτε...