Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με σάλτσα γιαουρτιού

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με σάλτσα γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Αφαιρείτε προσεκτικά τα κεντρικά κοτσανάκια των ανθών, χωρίς να ανοίξετε τη βάση τους. Πλένετε τα άνθη ελαφρά, να μη σπάσουν, και τα αφήνετε να στεγνώσουν.Σοτάρετε το κρεμμύδι στο μισό λάδι μέχρι να μαραθεί και προσθέτετε τα τριμμένα κολοκύθια, το μαϊντανό, τον άνηθο, το δυόσμο,...