Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά τα κομμάτια του κοτόπουλου, τμηματικά αν χρειαστεί, μέχρι να ροδίσουν.Βήμα 2 Τα βγάζετε και τα κρατάτε στην άκρη.Βήμα 3 Βάζετε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι με το καρότο και τις πατάτες και τα σοτάρετε μέχρι το...