Σαγανάκι μετσοβόνε με μαρμελάδα σύκο και μοσχολέμονο

Σαγανάκι μετσοβόνε με μαρμελάδα σύκο και μοσχολέμονο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Τυλίγετε και δένετε με σπάγγο την κάθε φέτα τυριού σαν να φτιάχνετε πουγκί ανοιχτό και ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.Βάζετε σε ένα μπολ τη μαρμελάδα, το θυμάρι, την πιπεριά, το ξύσμα και το χυμό λάιμ,...