Μοσχαράκι γιουβέτσι με λαχανικά και χυλοπίτες

Μοσχαράκι γιουβέτσι με λαχανικά και χυλοπίτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε το κρέας σε κατσαρόλα μαζί με άφθονο νερό που θα το σκεπάζει καλά, για 1 ώρα τουλάχιστον, μέχρι να μαλακώσει. Το ξαφρίζετε ενδιάμεσα και μετά το στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί στην άκρη.Ξαναβάζετε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι. Όταν κάψει προσθέτετε το...