Ανοιχτή πατατόπιτα με μπεσαμέλ και τυριά

Ανοιχτή πατατόπιτα με μπεσαμέλ και τυριά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασίακαι ανακατεύετε μέσα τα αβγά, τη φέτα και το μπλε τυρί λιωμένα καθώς και το κεφαλοτύρι αφού κρατήσετε στην άκρη μια μικρή ποσότητα. Δοκιμάζετε το μίγμα και αλατοπιπερώνετε ανάλογα τη γεύση σας.Προθερμαίνετε το...